Meet our team!

Meet our team!

Ontmoet het Stiff Style Team van links naar rechts. Zaakvoerder Jessica Pauwels kiest zorgvuldig al de collecties voor jullie uit en staat klaar met raad en daad in beide winkels. Nancy is een top verkoopster en helpt jullie graag met het uitkiezen van het perfecte paar schoenen. Beauty queens Inge en Leen helpen jullie graag verder in beide winkels en zorgen er ook voor dat jullie kapsel en make-up on fleek is.

Jessica Pauwels

Jessica is zaakvoerder en kiest alle collecties uit. Ze is een sterke hand in de ruggen van ons team. Wat haar als werkgever sterk maakt, ze GELOOFT in ons! De klanten worden door haar persoonlijk geadviseerd, ze denkt met hen mee en de service is top!

Nancy Geerts

'Verkoopster' is Nancy op het lijf geschreven. Ze heeft het gewoon in haar. Tijdens haar sollicitatie verkocht ze al haar eerste paar schoenen. Toen wist ik meteen dat zij de perfecte aanwinst was om jullie te helpen bij Stiff Style Women.

Leen Vranken

Leen is een creatieve duizendpoot. Ze heeft haar bijgeschoold in styling en kleuradvies en heeft een opleiding kapster achter de rug. Ze kan jullie perfect helpen in de beautybar van de Store en geeft graag het juiste advies bij jullie outfit keuze.

Inge Schruers

Inge is mijn rechterhand, ze zorgt er samen met mij voor dat alles vlotjes verloopt. Ze helpt onze klantjes met veel plezier het juiste paar schoenen of de juiste outfit kiezen. Daarnaast zorgt zij ook voor het perfecte opsteekkapsel of een leuke make-up.

Meet our team!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x