Meet our team!

Meet our team!

Ontmoet het Stiff Style Team van links naar rechts. Zaakvoerder Jessica Pauwels kiest zorgvuldig al de collecties voor jullie uit en staat klaar met raad en daad in beide winkels. Beauty queen Inge helpt jullie graag verder in beide winkels en zorgt er ook voor dat jullie kapsel en make-up on fleek is. Michelle kan met haar gevoel voor mode en combineren jullie perfect helpen met het uitkiezen van de juiste outfit. 

Jessica Pauwels

Jessica is zaakvoerder en kiest alle collecties uit. Ze is een sterke hand in de ruggen van ons team. Wat haar als werkgever sterk maakt, ze GELOOFT in ons! De klanten worden door haar persoonlijk geadviseerd, ze denkt met hen mee en de service is top!

Michelle Boussu

Michelle is een verkoopster pur sang. Ze is een super lief persoon, heeft engelen geduld en is zeer creatief. Etaleren is haar passie. Met haar gevoel voor mode en combineren kan ze jullie perfect helpen met het uitkiezen van de juiste outfit in de Store of de perfecte schoenen bij Stiff Style Women.

Inge Schruers

Inge is mijn rechterhand, ze zorgt er samen met mij voor dat alles vlotjes verloopt. Ze helpt onze klantjes met veel plezier het juiste paar schoenen of de juiste outfit kiezen. Daarnaast zorgt zij ook voor het perfecte opsteekkapsel of een leuke make-up.

Meet our team!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x