Over ons

Over ons

Over ons

Stiff Style Women biedt u elk seizoen een unieke en persoonlijke collectie damesschoenen, handtassen, lederwaren en accessoires. Daarbij zoeken we steeds naar een evenwicht tussen prijs, kwaliteit en design.

Wie houdt van schoenen, handtassen, portefeuilles, riemen, sjaals, juwelen, kousen ... - kortom de leuke en betaalbare afwerking voor uw outfit - is bij Stiff Style aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Dan kan u ook altijd bij ons terecht. Breng ons vrijblijvend een bezoekje en laat je wekelijks verrassen door nieuwe dingen. 

Stiff Style Store is een conceptstore in het hartje van Beringen. Je vindt er een fashion afdeling met kleding, accessoires en schoenen. Daarnaast is er ook een lifestyle gedeelte met meubeltjes, interieurartikelen, gadgets en originele cadeauartikelen. In de beautybar van Stiff Style Store kan je terecht voor make-up en haarstyling. Je kan een afspraak maken of gewoon binnen springen in de winkel.

U vindt ons op de Markt 4 (Stiff Style Women) en Hoogstraat 27 te Beringen (Stiff Style Store) . Dankzij die centrale ligging zijn we gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer: wie met de bus komt, stap af aan halte Markt of Graaf van Loonstraat, op een steenworp van onze etalage.

Komt u met de wagen? Beringen ligt vlakbij de E313 én de E314 en is dus vlot bereikbaar voor onze klanten uit Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Paal, Gestel, Lummen, Hasselt, Genk en Diest zijn we snel bereikbaar.

We hopen u snel te verwelkomen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x